Monitor uw retail kanaal. 24/7.

Volledig geautomatiseerd.

SCRAPABLE is geavanceerde software die up-to-date de prijzen van uw volledige assortiment uw dat online wordt aangeboden in kaart brengt. De resultaten worden getoond in overzichtelijke dashboards. 

SCRAPABLE richt zich op merkfabrikanten die hun merk willen beschermen en hun retailprijzen onder controle willen krijgen. 

SCRAPABLE heeft alleen GTIN-codes (EAN nummers) van u nodig. U kunt deze aanleveren, maar ook eenvoudig zelf uploaden als CSV-bestand via Mijn Account.

Nee! Zodra de GTIN-codes zijn geïmporteerd doet SCRAPABLE haar werk volledig geautomatiseerd. Zodra de eerste indexering is afgerond krijgt u toegang tot uw persoonlijke dashboards. Hier vindt u alle informatie met betrekking tot uw productprijzen en retailers.  U hoeft verder alleen de login gegevens van Mijn Account te onthouden.

Via Mijn Account heeft u beschikking over drie uitgebreide dashboards. Het KPI Dashboard, het Prijs Dashboard en het Retailer Dashboard. Deze dashboards tonen op een bijzonder toegankelijke wijze welke retailer uw producten tegen welke prijzen verkoopt, maar ook hoeveel retailers dat zijn, welke nieuwe retailers uw producten zijn gaan verkopen, welke retailers onder de MAP verkopen, screenshots van de laagstgevonden prijs, wie uw topretailers en topproducten zijn gekeken naar online aanwezigheid, en nog veel meer. Deze Dashboards zijn altijd up-to-date met en maximale interval van 12 uur.

U kunt SCRAPABLE dertig dagen gratis gebruiken. Let op! Na afloop van deze periode stopt uw account automatisch. Dus bent u tevreden over SCRAPABLE? Pas dan heel eenvoudig in Mijn Account de proefperiode aan naar een maandelijks opzegbaar abonnement.

Elke 12 uur worden de laatst gevonden prijzen getoond. Dat gebeurt niet op vaste momenten, daarom wordt te allen tijde het moment waarop de betreffende prijs is gevonden getoond.

Ja! Via mijn account kunt u te allen tijde eenvoudig één of meerdere producten verwijderen of toevoegen. Let op! Als u een product verwijderd, dan verwijderd u ook de historie. Het heeft dan ook onze voorkeur om producten niet te verwijderen. 

We indexeren op dit moment alleen websites die in Nederland adverteren. In 2020 gaan we wereldwijd indexeren. We indexeren dus wel bijvoorbeeld de activiteiten van Amazon in Nederland.

Ja. U heeft te allen tijde een opzegtermijn van 1 maand. Deze termijn geldt voor alle abonnementstypen, zelfs voor de gratis eerste maand. U kunt uw account ook ieder moment upgraden of downgraden.

Het aantal retailers dat wordt geïndexeerd is onbeperkt. SCRAPABLE werkt op basis van GTIN-codes en toont alle retailers die online adverteren met uw producten. Dat kan 1 retailer zijn, maar ook 175 retailers.

Ja. Via Mijn Account kunt u eenvoudig instellen onder welke voorwaarden u alerts wilt ontvangen m.b.t. overtredingen van de MAP.

Nee. SCRAPABLE gebruikt haar eigen servers en eigen wereldwijde IP-adressen om de online retailers te indexeren. Als een retailer dus ziet dat zijn website is geïndexeerd dan nog is het vrijwel onmogelijk om te achterhalen dat dit door SCRAPABLE is gedaan. En volledig onmogelijk om te achterhalen dat dit in opdracht van u is gedaan. Vanzelfsprekend zullen wij nooit de gegevens van onze klanten bekendmaken.

Jazeker. Wij indexeren openbaar beschikbare informatie, weergegeven op openbare websites. Bedrijven als Google, Amazon en Bol.com proberen het ons wel doorlopend lastig te maken, maar die barrières nemen is juist een belangrijk deel van onze toegevoegde waarde.

Nee. SCRAPABLE maakt gebruik van een zeer gedistribueerde systeemarchitectuur, waardoor we websites vanaf vrijwel elke locatie ter wereld kunnen indexeren. Daarbij maken wij gebruik van verschillende soorten software die ons in staat stellen de herkomst van het bezoek te maskeren. Het is dan ook nog niet voorgekomen dat we niet konden indexeren.

E-mail

Op werkdagen reageren we altijd op dezelfde dag. E-mailen ons via dit formulier of via mail@scrapable.com.

WhatsApp

De gemiddelde reactietijd bedraagt 1 uur. Stuur uw bericht naar 06 388 27 488.

Telefoon

Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar 085 333 0018.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Ons team van specialisten zit voor u klaar.